Bel onsMail ons | Tel: 0227 - 820 944

Privacy Policy

Privacy & Cookie Statement

Wij gaan zorgvuldig om met privacy en privacygevoelige gegevens binnen de grenzen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. In dit Privacy & Cookie Statement informeren wij u over de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken, voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken, hoe u uw privacyrechten kunt uitoefenen en andere informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn gegevens die gebruikt kunnen worden om een individu te identificeren of die aan een individu kunnen worden gekoppeld.

Dit Privacy & Cookie Statement is van toepassing op alle activiteiten op alle website (verder: ‘Website’) va : LOCALS GRAND CAFE. (verder genoemd: LOCALS).

Voor welke doeleinden verwerkt LOCALS persoonsgegevens?
LOCALS verwerkt persoonsgegevens voor:

  • De totstandkoming en uitvoering van de gesloten overeenkomst(en), zoals het afhandelen van een behandeling of uitvoering ten aanzien van onze producten en diensten;
  • Servicedoeleinden, zoals het opnemen van contact met u en het beantwoorden van vragen die zijn hebt gesteld via de Klantenservice;
  • Marketingdoeleinden, zoals:
    • Promotionele doeleinden. Daaronder valt onder andere het uitvoeren van winacties en promotiecampagnes, verzenden van nieuwsbrieven, tonen van aanbiedingen en informatie, sturen van gebruikersinformatie, serviceberichten of andere elektronische boodschappen op LOCALS Website en daarbuiten via advertentienetwerken en social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram en Pinterest;
    • Het opvolgen van wettelijke verplichtingen. LOCALS verwerkt uw gegevens om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals fiscale plichten;
    • Ontwikkel- en analysedoeleinden om onze Website verder te ontwikkelen en te verbeteren, voor statistische analyse en marktonderzoek, zoals het anoniem meten van respons op onze winacties en promotiecampagnes en het sturen van anonieme enquêtes.

Welke persoonsgegevens verzamelt LOCALS?
LOCALS verwerkt voor bovenstaande doeleinden de volgende persoonsgegevens van:

  • Gebruikers van Website (‘Gebruikers’):
    • Persoonlijke gegevens, zoals naam, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum;
    • Interactiegegevens, zoals IP-adres, surfgedrag op de Websites en Apps, klikgedrag, locatiegegevens, cookie ID en contact met Klantenservice of Customer Care.
  • Consumenten (‘Klanten’) die product(en) en diensten afnemen via een LOCALS’ offerte- en/of reserveringsmodule:
    • Contact- en betalingsgegevens, zoals naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres, bankrekeningnummer en klantnummer.

Kwaliteit en aansprakelijkheid
Wanneer u persoonsgegevens verstrekt aan LOCALS, bent u zelf verantwoordelijk voor de juistheid en het actueel houden van persoonsgegevens. LOCALS is, behoudens opzet of grove schuld, niet aansprakelijk voor onjuistheden of gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van door u verstrekte onjuiste of onvolledige informatie.

Aan wie verstrekt LOCALS persoonsgegevens?
LOCALS verstrekt alleen persoonsgegevens aan derden wanneer dat geoorloofd is en zorgvuldig gebeurt. Persoonsgegevens worden alleen aan derden verstrekt, indien u daar zelf toestemming voor hebt gegeven of indien dit is toegestaan op grond van  de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). LOCALS verstrekt persoonsgegevens bijvoorbeeld aan politie, justitie of fraude bestrijdende organisaties wanneer dat noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting of gerechtvaardigd belang van LOCALS.

Hoe lang bewaart LOCALS persoonsgegevens?
LOCALS bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de hierboven genoemde doeleinden. De bewaartermijn voor persoonsgegevens is afhankelijk van het doeleinde waarvoor de persoonsgegevens worden gebruikt. Zo moeten bepaalde persoonsgegevens die voor fiscale doeleinden worden verwerkt verplicht zeven jaar worden bewaard. Nadat uw persoonsgegevens niet meer noodzakelijk zijn, worden deze geanonimiseerd of verwijderd.

Wat doet LOCALS met cookies?

Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een Website in uw randapparatuur wordt geplaatst of uitgelezen, bijvoorbeeld in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Via dit tekstbestand worden gegevens, soms persoonsgegevens, opgeslagen of geraadpleegd. Aan de hand van deze (persoons)gegevens kunt u bij een later bezoek worden herkend.

Voor welke doeleinden plaatst LOCALS Cookies?
Onze Website kan Cookies gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Technisch noodzakelijke Cookies. Deze Cookies zijn noodzakelijk om de technische werking van onze Website, diensten of hulpmiddelen mogelijk te maken.
  • Functionele Cookies. Deze Cookies worden gebruikt voor het leveren van functionaliteit om gebruik te kunnen maken van onze Websites, zoals de mogelijkheid om voorkeursinstellingen op te slaan op een Website en andere functionaliteiten, al dan niet binnen de tijdsduur van de betreffende sessie.
  • Analytische Cookies. LOCALS gebruikt Google Analytics en andere analyse Cookies op privacy vriendelijke wijze, om te kunnen analyseren hoe bezoekers onze Website gebruiken. LOCALS kan bijvoorbeeld zo de gebruiksvriendelijkheid van een Website Verbeteren.
  • Advertentie of tracking Cookies. LOCALS maakt gebruik van Cookies voor commerciële en promotionele doeleinden. De hiermee verzamelde (persoons)gegevens worden gekoppeld, geanalyseerd en gebruikt voor het ontwikkelen van profielen, segmenten en doelgroepen om daarmee zo relevant mogelijke informatie en gepersonaliseerde aanbiedingen te tonen op Website en andere marketingkanalen, al dan niet van externe partijen. Tracking cookies kunnen ook door externe partijen worden geplaatst op LOCALS Website (verder: ‘third party cookies’). Voor het plaatsen van third party cookies vragen we vooraf uw toestemming, omdat hiermee uw internetgedrag over verschillende websites heen kan worden gevolgd. Op de (persoons)gegevens die via third party cookies worden verwerkt, zijn de privacy en cookie statements van de betreffende externe partijen van toepassing. LOCALS heeft daar geen invloed op.

Voor uitgebreidere informatie van alle (third party) Cookies die door de Websites van LOCALS worden geplaatst en uitgelezen en van alle domeinnamen.

Voor welke domeinen vraagt LOCALS  toestemming voor cookies?
DUTCH vraagt steeds per Website (per domein) of u toestemming wilt geven voor cookies.

Welke (persoons)gegevens verzamelt LOCALS via Cookies?
LOCALS verzamelt uw IP-adres en MAC adres (waar mogelijk geanonimiseerd), surf- en klikgedrag, cookie identifiers, technische kenmerken (zoals de browser die u gebruikt en de resolutie van uw computerscherm), vanaf welke pagina u op LOCALS Websites bent gekomen, wanneer en hoe lang u onze Website bezoekt of gebruikt, of u gebruik maakt van functionaliteiten van onze Website, welke pagina’s u bezoekt op onze Website en welke schermen u  bekijkt.

Hoe kun u zich verzetten tegen Cookies?

Websites
Door de instellingen van uw browser te wijzigen, kunt u aangeven dat uw browser geen Cookies (van onze Websites) mag aanvaarden. Als uw browser geen Cookies van onze Websites aanvaardt, krijgt u mogelijk echter geen toegang tot bepaalde functionaliteiten van onze Websites of kunt u mogelijk niet alle functionaliteiten gebruiken. Indien u zich wilt verzetten tegen de Cookies van Google Analytics, kunt u dit in uw browser instellen door Cookies van Google (Analytics) via uw browser te weigeren of door hier (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout) te klikken. Voor meer informatie over third-party cookies en uw opt-out mogelijkheden hiervoor, zie http://www.youronlinechoices.eu of http://www.aboutads.info/choices of http://www.networkadvertising.org/participating-networks.

Voor andere vragen en verzoeken kun je altijd contact opnemen via onderstaande kanalen.

Hoe kunt u contact opnemen met LOCALS?
Voor vragen of verzoeken kunt u telefonisch, via de website of per post contact opnemen met LOCALS.

Telefonisch
+31 (0)227 – 820 944

Online contactformulier
Via internet kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Postadres
Post kan worden gericht aan:

LOCALS GRAND CAFE
Nieuwstraat 69
1671 BC  MEDEMBLIK

Hoe kunt uw privacyrechten uitoefenen?

Recht op inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens
U kunt een inzage-, correctie- of verwijderingsverzoek richten aan LOCALS.  Dit kunt u doen via het contactformulier. Geef duidelijk in het onderwerp aan dat het gaat om privacy en meer specifiek om een inzage-, correctie- of verwijderingsverzoek op grond van artikel 35 of 36 Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Houd er rekening mee dan in sommige gevallen DUTCH om aanvullende informatie kan vragen om uw identiteit deugdelijk vast te stellen.

Verzet
U hebt het recht u te verzetten tegen het gebruik van persoonsgegevens. Wanneer u aangeeft niet langer (via een bepaald medium) te willen worden benaderd, zal LOCALS u opnemen in een daartoe strekkend bestand en worden uw persoonsgegevens niet langer gebruikt voor deze doeleinden. Dit kun je doen via het contactformulier van. Geef duidelijk aan dat het gaat om privacy en meer specifiek om een beroep op uw recht op verzet op grond van artikel 40 of 41 van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Wanneer is dit Privacy & Cookie Statement voor het laatst gewijzigd?
LOCALS behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy & Cookie Statement. U bent zelf verantwoordelijk voor het op de hoogte blijven van de laatste versie van dit Privacy & Cookie Statement. LOCALS raadt u daarom aan regelmatig na te gaan of er aanpassingen zijn. Wanneer u het niet (meer) eens bent met (aanpassingen aan) dit Privacy & Cookie Statement, kunt niet (langer) gebruik maken van onze diensten, Websites en Apps. U vindt de datum van de laatste aanpassingen onderaan deze paragraaf.

Dit Privacy & Cookie Statement is voor het laatst gewijzigd op: 29 november 2020 (16:29)