Zo zijn we gestart

Hartje van Medemblik

Op een bruisende locatie in hartje Medemblik, vlakbij het station en de havens, is sinds 2014 ons Grand Café Locals gevestigd. 

In hetzelfde pand hebben eerst onze ouders en daarna onze broer en schoonzus gedurende veertig jaar met veel liefde een succesvolle discotheek geëxploiteerd. 

Echter tijden veranderen en nadat Discotheek Black & White eind 2013 haar deuren definitief sloot, hebben wij zussen (Claudia en Ramona) besloten een nieuw horecabedrijf toe te voegen aan de binnenstad van Medemblik.

Een gelegenheid waar gevoelsmatig behoefte aan was, namelijk een all-day restaurant waar je jezelf mag zijn en waar je je thuis voelt…

Team spirit

De voormalige dansvloer maakte plaats voor een open keuken, waar met liefde en aandacht heerlijke gerechten worden bereid van uitsluitend verse 

ingrediënten uit de buurt

Tegenwoordig is Locals Grand Café een begrip in de regio. Een gezellige, altijd vernieuwende ontmoetingsplaats voor iedereen.  Meegaan met de tijd en samen met ons geweldige team onze gasten laten genieten is wat wij nastreven. 

Kom jij

ons team versterken? 

Centraal zonnig terras

Met een ruim en zonnig terras in de zomer en tal van knusse zitjes binnen, biedt onze zaak het gehele jaar door voor iedereen wat wils met parkeergelegenheid voor de deur

Naast een uitgebreide lunch- & dinerkaart – waarin producten van dichtbij een hoofdrol spelen – serveren we een divers aanbod aan mooie wijnen, hippe cocktailsspeciaal bieren.